Suroviny:

 4 vyrezané pláty zo špaldového lavaša s rozmermi 23x23cm 1 x Vanilkový puding s pravou vanilkou 500ml mlieka pár kvapiek vanilkového flavdrops na dosladenie (alebo iné sladidlo, ktoré vám vyhovuje)⁠ 250g ricotty⁠ 25g vanilkového proteínu 250ml smotany na šľahanie (môžeme zvoliť aj sójovú či rastlinnú)⁠ 100g roztopenej čokolády bez cukru alebo kvalitnej horkej čokolády

Zdravšia verzia krémeša z lavaša? ktorý je ešte aj s roztopenou čokoládou za PÁR KALÓRIÍ. ⁠To musíš proste ochutnať.

Postup:

V rúre si upečieme na 180 stupňoch na 3-4 minúty každý vyrezaný plát z lavaša. Na dno formy položíme dva upečené pláty.    
Uvaríme si puding v 0,5ll mlieka, pridáme sladidlo. Po vychladnutí pridáme proteín a ricottu.
Ďalej si vyšľaháme šľahačku. Vyšľahaný krém navrstvíme na vanilkový krém.
Na záver len prikryjeme so zvyšnými dvoma plátmi, ktoré si pred tým vopred nakrájame na štvorčeky aby sme nemali problém pri krájaní hotového krémešu.
Dáme na noc zachladiť do chladničky. Pred podávaním polejeme krémeš roztopenou čokoládou. ⁠ Budete si ešte pripravovať krémeš z odpalovaného cesta alebo dáte na túto zdravsiu verziu s lavaša?