Pudingový čoko-banana SWIRL Cake

Suroviny:

 1ks plát špaldový lavaš 3PL čoko-arašídová nátierka 3ks banán 400ml rastlinné mlieko 1ks vajce 1bal. banánový/vanilkový puding flavdrops vanilka (iné sladidlo/popríp.proteín)

Postup:

Pudingový čoko-banana SWIRL Cake ???????? natrieš, naplníš banánom, zroluješ, zaleješ, dáš piecť ???????? milujem jednoduché, ale zato zaujímavé a chutné receptíky ✌???? Nech sa páči, tu je recept.Lavaš si rozprestrieme a natrieme čokonátierkou izbovej teploty, poprípade ju môžeme rozriediť troškou teplej vody, aby sa nám lepšie natierala. 
Plát pozdĺžne rozrežeme na 5 dlhých plátov a na každý z nich k vrchnému okraju naukladáme tenké kolieska banánu a zalomíme, aby nám vznikli pásy Lavaša plnené čokonátierkou a banánom.
Môžeme začať rolovať. Zrolujeme prvý pás do slimáčika a na to napájame ďalšie, až kým neminieme všetky a nevznikne nám jeden veľký “slimák”.
Teraz to položíme na vymastenú formu (rozmer cca 23cm) a trocha to celé roztiahneme, aby sa urobili v slimákovi medzery a bolo to na celú formu. Následne to zalejeme zálievkou, ktorú si pripravíme zmiešaním mlieka, vajíčka, pudingového prášku a pridaním sladidla, alebo proteínu, čím to osladíme a zvýšime aj obsah bielkovín.
Pečieme pri teplote 180°C približne 30 minút, ale treba to kontrolovať. Aby sa dal koláč lepšie krájať, musíme ho nechať vychladnúť aspoň 20 minút. Najlepšie chutí ešte teplý, ale dobrý je aj studený z chladničky.Dobrú chuť :)1/8ks má 163.00 KCalB 5.50 gS 24.00 gT 5.00 g