Zapečené zemiaky
Zapečené zemiaky V jednoduchosti je krása! Zemiaky predom uvarte a potom už všetko ľan naskladajte [...]
feb
Veľkonočná plnka
Skvele dochutená klasika vo vegetariánskej úprave, ktorá nesmie na Veľkú noc chýbať, navyše plná bielkovín [...]
feb
Bolonské špagety
Tradičná paradajková omáčka v netradičnom vegetariánskom poňatí! O bielkoviny však núdzu nemá, mäso totiž nahrádza [...]
feb
Zapečené toasty
Zapečené toasty Pikantná vegetariánska nátierka zapečená na pečive so syrom ako silvestrovské pohostenie alebo teplá [...]
feb
Špagety aglio e olio
Proteínový obed po taliansku alebo ľahko pikantné špagety „aglio e olio“ s porciou kvalitných bielkovín [...]
feb
Špaldová pizza
Táto pizza vašu postavu rozhodne neohrozí! Základom je cesto plné bielkovín, ďalšiu vrstvu tvorí paradajkové [...]
feb
Šmakounové dukátky
Šmakounové dukátky Mini „rezačky“ v kukuričnej strúhanke sú bez mäsa, a napriek tomu plné bielkovín [...]
feb
Cestovinový šalát
Jednoduchý a rýchlo hotový šalát je síce bez mäsa, ale bielkoviny plne nahrádza Šmakún! Ingrediencie [...]
feb
Pšenovo-šmakounové šišky
Milujete sladké jedlo ako hlavný chod, ale radšej sa mu vyhýbate kvôli nedostatku bielkovín? Skúste [...]
feb
Burger s červenou repou a klasik šmakoun
Burger s červenou repou Ako dostať do burgera bez mäsa bielkovinu? Jednoducho! Pripravte ho zo [...]
feb