Jemná mliečna čokoláda na varenie. Na rozdiel od bežných čokolád na varenie, Vivani neobsahuje žiadne rastlinné tuky okrem kakaového masla, ani žiadne umelé arómy – v čokoláde je len pravé kakao, mlieko a prírodný trstinový cukor. Používame ju na zdobenie cukroviniek, zákuskov, tort, na výrobu praliniek, polievanie báboviek, prípravu dezertov a podobne. Čokoládu je možné použiť nastrúhanú do cesta alebo rozpustenú ako polevu. Príprava polevy: kúsky čokolády necháme rozpustiť vo vodnom kúpeli. Pre lepší výsledok môžeme nechať vychladnúť a potom znova krátko zahriať.
Je sladená len prírodným trstinovým cukrom. Je vyrobená zo surovín z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a je v bio kvalite. Na výrobu boli použité druhy kakaových bôbov v špičkovej kvalite. Všetky ďalšie zložky v čokoláde sú prírodného pôvodu. Vo výrobku sa nenachádzajú žiadne geneticky modifikované zložky (GMO). Suroviny aj čokoládová hmota sú spracované tradičným spôsobom – dlhé mletie a dlhé konšovanie.
Čokolády značky VIVANI sú vyrábané nemeckou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrába čokolády už dlhšie ako jedno storočie. Tradícia a skúsenosti v kombinácii s najlepšími bio surovinami, modernými technológiami a starostlivou kontrolou sú zárukou vysokej kvality.
Krajina pôvodu: Nemecko
Zloženie: Prírodný trstinový cukor, kakaové maslo, sušené mlieko 18%, kakaová hmota, emulgátor slnečnicový lecitín, výťažok z bourbon vanilky. Z ekologického poľnohospodárstva.
Hmotnosť: 200g