Suroviny:

 3 pláty špaldového kakaového lavaša 3 x 180ml smotany na šľahanie 500g jemného rozotierateľného tvarohu 25g vanilkového proteínu 4 kvapky vanilkového fladrops⁠ na čokoládový krém – pridáme ešte 3 PL orieškového masla a 2 PL holadnského kakaa⁠

Postup:

Z lavaša si vykrojíme 6 ks plátov podľa veľkosti formy (ja som mala formu veľkú 23 x 23cm).
Krém si pripravíme nasledovne: Smotany si vyšľaháme dotuha, pridáme tvaroh, proteín a flavdrops.
Približne 1/5 krému oddelíme a pridáme do nej orieškové maslo a kakao (tá pôjde na vrch). ⁠
A už len vrstívme nasledovne:⁠
Plát – biely krém – plát – biely krém – plát – biely krém – plát biely krém – plát – biely krém – plát – čokoládový krém.
Dáme na 2-3 hodinky do chladničky a možeme podávať tento lahodný čokoládový rez. ⁠