Články

Bolonské špagety

bolonské špagety Tradičné paradajková omáčka v netradičnom vegetariánskom poňatí! O bielkoviny však núdzu nemá, mäso totiž nahrádza šmakoun, ktorý je nastrúhaný v omáčke, pokojne ho však môžete aj nakrájať…

Plnené zemiakové knedle

Plnené zemiakové knedle Českú kuchyňu si nemusíte odopierať, keď na to pôjdete chytro! Knedle z celozrnnej múky naplňte šmakoun alebo pre mäsožravce Párky šmakoun a určite si pochutí celá rodina! ingrediencie NÁPLŇ 300…

Zapečené zemiaky

zapečené zemiaky V jednoduchosti je krása! Zemiaky vopred uvarte a potom už všetko len naskladajte do pekáča a dajte do rúry. Za 20 minút máte vynikajúci, nutrične vyvážený obed na stole! ingrediencie 2-3 porcie 100…

Boršč

boršč Tradičný recept z červenej repy vo vegetariánskej úprave! O bielkovinu však núdzu nemá, tú plne supluje šmakoun, ktorý z polievky urobí hlavný chod, a pritom jej zachová ľahkosť. ingrediencie 300 g šmakoun…

Karfiolová nátierka

Karfiolová nátierka Premýšľate, čo zdravého a nepríliš kalorického si dať na večeru? Skúste nátierky! Tahle karfiolová naozaj nemá chybu! ingrediencie • 50 g šmakoun Klasik • 100 g karfiolu •…

Čučoriedkový cheesecake

čučoriedkový cheesecake Ľahučký, nízkokalorický, nepečený cheesecake s poriadnou dávkou proteínu ako v korpuse, tak v kréme je vynikajúci dezert nielen pre slávnostné príležitosti. ingrediencie KORPUS 100 g šmakoun…